Endelig nattcup igjen!

Etter to år med pandemi kunne Vg3-elevene på idrettslinja endelig gjennomføre nattcup igjen.

Besøk fra "over there"

Spennende temaer ble diskutert da engelskseksjonen hadde besøk fra USA.

Velkommen til 80-tallet!

Savner du grilldress, neonfarger og discomusikk? Da kan du hente fram nostalgien på musikklinjas show fredag 18. februar kl 18.00.

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

Vant konkurransen om Innlandet i framtida

Med sitt naive skråblikk på Innlandet, imponerte Oline Næss juryen i Innlandet fylkeskommunes ungdomskonkurranse.

Sterke Gullkua-prestasjoner

Media-elever fra HVS gjorde det sterkt i filmkonkurransen Gullkua.

Elever i FN

Torsdag deltok elever fra HVS på FN-rollespill på Raufoss.

Stolt av HVS

- Ved HVS har vi et videregående løp for alle elever. Jeg er stolt av skolens evne til å strekke seg langt for å hjelpe ungdom til å lykkes, sier skolens nye rektor, Elisabeth Raastad Kjørven.

Venstre vant skolevalget

Venstre vant skolevalget ved HVS med 34,4 prosent av stemmene.

Rødgrønt flertall i skolevalget 2021

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.