PC

Fjernundervisning vil være en stor overgang – både for elever og lærere. Vi må finne gode løsninger sammen.

Stengt-skilt

Innlandet fylkeskommune har i dag bestemt å stenge alle videregående skoler i fylket. Det samme gjelder for ordinær drift ved tannklinikkene.

Folkehelseinstituttets råd om gode vaner som forebygger smitte

Innlandet fylkeskommune skjerper restriksjonene for reiser og setter inn flere tiltak knyttet til koronaviruset.

Undersøkelsen vil bli gjennomført for alle elever ved Hadeland videregående skole fra uke 11 til og med uke 13.

Hadeland videregående skole tilbyr for første gang et matematikkurs i første halvdel av vinterferien. Elever som jobber for å bestå vg1 - faget 1P-Y og 1P er hjertelig velkomne!

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom i alderen 16-19 år vurderer å vaksinere seg mot meningokokksykdom (smittsom hjernehinnebetennelse). Vaksinen gir beskyttelse i ca 5 år.

Vinterfrost på Hadeland videregående skole

Frister for å søke skoleplass for 2020 – 2021 er fortsatt 1. februar og 1. mars. Det er imidlertid gjort en endring for muligheten til å ombestemme seg etter at fristen er gått ut.

Glem Los Angeles og kjendis-glamour. Kom i stedet til Hadeland videregående skole i slutten av januar for å oppleve musikklinjas hyllest til Oscar-premiert filmmusikk.

Hadeland videregående skoler én av to skoler i Innlandet som er blitt sertifisert som dysleksivennlig skole.

Torbjørn Røe Isaksen fikk møte elever, yrkesfagmotivator, lærere og ledere ved HVS.

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen besøkte HVS i dag for å lære mer om skolens vellykkede arbeid med å skaffe yrkesfagelever lærlingeplasser.