Utsendelse av vitnemål

For avgangselever vil vitnemål og kompetansebevis bli sendt ut i løpet av uke 26.

God sommer!

Vi ønsker alle våre elever og ansatte en riktig god sommer!

Størenslunden i ny drakt

Våre elever på bygg- og anleggsteknikk hjelper til i disse dager til at Størenslunden skal få et realt ansiktsløft.

Elevene på bygg bygger for deg!

Byggklassen på Hadeland vgs ønsker flere byggeoppdrag for neste skoleår og lager produkter på bestilling.

Tale i anledning den internasjonale kvinnedagen

8. mars ble kvinnedagen markert, og Jona Kvale Svenbalrud holdt en imponerende appell foran skolens elever.

Musikklinjas storprosjekt 2023

"One Upon a Time - A Disney Storybook" spilte tre fulle forestillinger i uke 7 og høstet strålende kritikker.

Storfint besøk av stortingspresidenten

Stortingspresident Masud Gharahkani holdt et levende og inspirerende foredrag på Hadeland vgs.

Kokketalentet Maria i praksis hos Det Kongelige Hoff ved Slottet

Maria Parisi har hatt en spennende praksis hos Det Kongelige Hoff ved Slottet, hvor hun arbeidet i slottets produksjonskjøkken. Nå har hun fått prøvejobb som lærling hos Color Line.

Sander ble fylkesmester i industrimekaniker

Sander Lindstadhagen Bjerkås i 2PIN på Hadeland videregående skole stakk av med førsteplass i fylkesmesterskapet i industrimekaniker forrige uke.

Fire av tolv priser gikk til elevfilmer fra Hadeland vgs

Det ble fire gjeve priser til medie-elevene våre da årets filmkonkurranse "Gullkua" gikk av stabelen på Gjøvik tirsdag denne uka.