Hadeland vgs. ønsket avgangselevene på yrkesfag velkommen tilbake.

Mandag åpnet de videregående skolene i Innlandet for avgangselevene på yrkesfag. Det var stor gjensynsglede og nye rutiner.

Privatisteksamen for våren 2020 gjennomføres.

Mandag 27. april starter våre videregående skoler opp igjen programfagene innen yrkesfaglig utdanningsprogram. Dette gjelder også dem som tar yrkesfag i et voksenopplæringsløp.

Eksamen vår 2020

Regjeringen har bestemt at alle muntlige, muntlig-praktiske og praktiske eksamener for elever i videregående skole avlyses denne våren.

Utdanningsdirektoratet har kommet med oppdaterte råd om smittevern for ungdomsskole og videregående skole.

Det blir en annerledes russetid i 2020, og årets russ må tenke mer på smittevern enn fest og moro.

Illustrasjon - skilt med fortsatt stengt

De videregående skolene i Innlandet vil være stengt den første uka over påske. Det går mot gradvis åpning fra 27. april.

Eksamen vår 2020

Alle skriftlige eksamener for videregående skole er avlyst. Elevene vil få vitnemål hvor det står at eksamen var avlyst.

Fristen for å søke om studieplass for høsten 2020 nærmer seg. Her får du informasjon om hvordan du skal søke, svar på ofte stilte spørsmål og tips til deg som er usikker på hva du skal velge.

Fylkeskommunen og skolene er opptatt av å gjennomføre opplæring, samtidig som personvernet blir ivaretatt.