Vant konkurransen om Innlandet i framtida

Med sitt naive skråblikk på Innlandet, imponerte Oline Næss juryen i Innlandet fylkeskommunes ungdomskonkurranse.

Sterke Gullkua-prestasjoner

Media-elever fra HVS gjorde det sterkt i filmkonkurransen Gullkua.

Elever i FN

Torsdag deltok elever fra HVS på FN-rollespill på Raufoss.

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Stolt av HVS

- Ved HVS har vi et videregående løp for alle elever. Jeg er stolt av skolens evne til å strekke seg langt for å hjelpe ungdom til å lykkes, sier skolens nye rektor, Elisabeth Raastad Kjørven.

Viktig å vite om fraværsregler

Når elevene kommer tilbake etter høstferien vil de vanlige fraværsreglene gjelde igjen. Her kommer nyttig informasjon om reglene.

Venstre vant skolevalget

Venstre vant skolevalget ved HVS med 34,4 prosent av stemmene.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Aktivere brukerkonto i Innlandet

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.