Starter ukentlig testing 6. september

I likhet med i grunnskolene blir det nå ukentlig testing for elevene i videregående skole.

Venstre vant skolevalget

Venstre vant skolevalget ved HVS med 34,4 prosent av stemmene.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Gult nivå inntil videre

Fra og med torsdag 26. august er HVS på gult nivå inntil videre. All undervisning foregår på skolen, men med forsterkede smittevernregler.

Påmelding til vaksinering for HVS-elever

I morgen, tirsdag 24, august, kan alle elever som ønsker vaksine mot covid-19 registrere seg for vaksinering via skolen. Registreringen skjer i servicetorget mellom kl 8 og 13.

Aktivere brukerkonto i Innlandet

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.

Skolestart på grønt nivå

Alle de videregående skolene i Innlandet starter opp med tilnærmet normal skolehverdag mandag 16. august.

Velkommen til skolestart!

Vi ønsker tidligere og nye elever velkommen til skolestart. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Nytt brukernavn og passord, og skolefilene dine blir flyttet

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.