Elever på workshop med nyttig praksislæring

Om ikke lenge skal elevene på Salg, service og reiseliv starte kafé på skolen vår, og tok derfor turen til Gamle Oppland på Harestua for å idémyldre og la seg inspirere til egen praksis.

Velkommen til foreldremøte!

Husk at foreldremøtene for våre elevers foresatte fordeler seg på tre datoer. Nå er også agendaen klar.

Velkommen til foreldremøter

Datoene for foreldremøtene på Vg1 og Vg2 er klare.

Skoleåret er i gang!

Velkommen, alle sammen! Vi håper alle har hatt en god skolestart.

Innovativ oppstart for lærlinger

Innlandet går i front med ny, digital løsning for lærlinger og deres veiledere.

Velkommen til skolestart høsten 2022

Vi ønsker tidligere og nye elever velkommen til et nytt skoleår. Her finner dere nyttig informasjon om skolestart.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Russ, rus og trafikk

Sola skinner, det er vår og russen forbereder seg til feiring. Men husk å bruke hodet.