Elever i FN

Torsdag deltok elever fra HVS på FN-rollespill på Raufoss.

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Elevundersøkelsen 2021

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres i løpet av høsten.

Stolt av HVS

- Ved HVS har vi et videregående løp for alle elever. Jeg er stolt av skolens evne til å strekke seg langt for å hjelpe ungdom til å lykkes, sier skolens nye rektor, Elisabeth Raastad Kjørven.

Viktig å vite om fraværsregler

Når elevene kommer tilbake etter høstferien vil de vanlige fraværsreglene gjelde igjen. Her kommer nyttig informasjon om reglene.

Endelig tilbake til det normale

Lørdag ble Norge gjenåpnet. Vi gleder oss over å få tilbake en normal og mer forutsigbar skolehverdag igjen.

Grønt nivå også ved smitte

Skolene vil mest sannsynlig holde seg på grønt nivå selv ved smitteutbrudd.

Foreldremøter for elever på Vg1 og Vg2

Tirsdag 7. september hadde vi foreldremøter for Vg1-elever. Tirsdag 14. september ønsker vi foresatte til Vg2-elever velkommen.

Drop in-vaksinering fredag 17. september

Fredag 17. september blir det drop in-vaksinering på HVS.

Om testing, karantene og vaksinering

Ifølge nye regler som helsemyndighetene innførte ved skolestart i år kan alle elever ved HVS velge testing i stedet for å gå i karantene.