Velkommen til skolestart høsten 2022

Vi ønsker tidligere og nye elever velkommen til et nytt skoleår. Her finner dere nyttig informasjon om skolestart.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.  Illustrasjonsbilde skolearbeid Mostphotos

Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 20. juni–fredag 1. juli 2022.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Russ, rus og trafikk

Sola skinner, det er vår og russen forbereder seg til feiring. Men husk å bruke hodet.

Endelig nattcup igjen!

Etter to år med pandemi kunne Vg3-elevene på idrettslinja endelig gjennomføre nattcup igjen.

Besøk fra "over there"

Spennende temaer ble diskutert da engelskseksjonen hadde besøk fra USA.

Velkommen til 80-tallet!

Savner du grilldress, neonfarger og discomusikk? Da kan du hente fram nostalgien på musikklinjas show fredag 18. februar kl 18.00.

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.