Fag- og svennebrevutdelingen høsten 2022

Det ble en høytidelig og fin seremoni da 34 fagarbeidere i alle aldersgrupper fikk sitt fag- og svennebrev utdelt torsdag 3. november.

Tusen takk til alle som bidro på Åpen Skole!

Etter to flotte kvelder med Åpen Skole, er vi både imponert og stolte av hverandre over hva vi fikk vist frem.

Husk å søke om stipend og lån

For å få stipend og lån fra Lånekassen, må du søke innen 15. november.

Velkommen til Åpen Skole!

Hadeland videregående skole ønsker velkommen til Åpen Skole tirsdag 1. november og onsdag 2. november fra klokka 18.00-20.30.

Elevundersøkelsen 2022

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres i løpet av høsten.

Staselig besøk av kunnskapsministeren

I dag fikk vi besøk av selveste kunnskapsministeren Tonje Brenna, som i likhet med Jonas Gahr Støre, trivdes best på kjøkkenet vårt.

Vi markerer verdensdagen for psykisk helse

Elevtjenesten ved Hadeland videregående skole markerer Verdensdagen for psykisk helse gjennom hele uke 40. Vi har fokus på "Hygge i bygget" med ulike aktiviteter som bidrar til et inkluderende felleskap.

Elever møter næringslivet og lærebedrifter

29. september arrangerer Arena Innlandet en møteplass mellom elever og næringslivet – på Scandic Hamar og digitalt.

Dybdelærende realfagsatsing

Våre Vg1-elever på studiespesialiserende utdanningsprogram blir dette skoleåret med i en nasjonal realfagssatsing kalt Lektor2-ordningen.

Statsministerbesøk på Hadeland videregående skole

I dag fikk vi besøk av selveste statsminister Jonas Gahr Støre. Statsministeren var raus med både selfier og satte av tid til samtaler med elevene våre.