Covid, smitte, corona illustrasjon.

En klasse og noen elever ved HVS er satt i karantene etter at det i dag ble påvist smitte hos en av skolens elever. Smitten har sammenheng med de nye smittetilfellene i Lunner. I løpet av dagen vil alle nærkontakter bli oppringt.
Saken er oppdatert.

Hadeland videregående skole er tilbake på gult nivå fra og med mandag 30. november. Det betyr at all undervisning vil foregå på skolen.

Fylkesmannen anbefaler at elever i videregående skole bruker munnbind på bussen.

Smitte skole

På rødt nivå foregår noe undervisningen på skolen og noe som fjernundervisning via Teams. Saken er oppdatert med plan for uke 48.

Smitte skole

I dag varslet regjeringen at flere videregående skoler vil kunne bli satt på rødt nivå. Kommuneoverlegen og fylkeskommunen har i kveld bestemt at dette skal gjelde for HVS fra og med mandag 9. november. I morgen, fredag, møter elevene på skolen som vanlig. Elever og foresatte vil få nærmere beskjed om hva som skjer neste uke.

HVS har vært på gult nivå siden skolestart, men på grunn av den økte smittesituasjonen rundt oss har vi gjort flere kontaktreduserende tiltak inne på skolen. I dag varslet regjeringen at noen skoler vil kunne bli satt på rødt nivå. Det kommer informasjon så fort vi vet noe mer.

Illustrasjon videregående opplæring, elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Undersøkelsen gjennomføres for alle elever ved Hadeland videregående skole i løpet av november.

Illustrasjonsbilde feber

Ut skoleåret 2020/2021 slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Visma InSchool

Vi er avhengig av kontaktopplysninger for å kunne sende informasjon til foresatte, blant annet om smittesituasjonen og tiltak.

Helsemyndighetene har presisert og revidert smittevernreglene for elever og ansatte i skolen. Det gis blant annet tydeligere råd for når en kan komme tilbake etter sykdom.