Fire av tolv priser gikk til elevfilmer fra Hadeland vgs

Det ble fire gjeve priser til medie-elevene våre da årets filmkonkurranse "Gullkua" gikk av stabelen på Gjøvik tirsdag denne uka.

Velkommen til foreldremøte for Vg1

Tirsdag 7. februar er det foreldremøte til elever på Vg1 studieforberedende og Vg1 yrkesfag.

Torstein videre til finalen i Abelkonkurransen

Vg1-elev Torstein Barvik Molstad er videre til finalen i Abel-konkurransen og setter kursen til Trondheim i mars for å konkurrere sammen med de aller beste i landet innen matematisk problemløsing.

Vi trenger vakter til eksamensperioden

Vil du bli vår nye eksamensvakt og bidra til at eksamensperioden oppleves trygg og forutsigbar for alle våre elever? Da bør du lese videre.

Motiverende minikurs i bilpleie

I uke 2 hadde elevene våre på Vg2 Kjøretøy et minikurs i bilpleie, hvor resultatet ble rene og skinnende pene biler.

Husk fristen for å melde deg opp til privatisteksamen

1. februar er fristen for å melde deg opp til våreksamen som privatist, lærling og praksiskandidat.

God jul fra alle oss på Hadeland videregående skole!

Vi ønsker alle elever, foresatte, lærere og ansatte en riktig god jul.

Julehilsen fra elevrådet

Hadeland videregående skole fyller 10 år i år, og i dag markerte vi dette med en jubileumsforestilling i kultursalen. Elevrådsleder og vara i elevrådstyret ved skolen, Nils Jørund Lieberg Stieng og Hanne Koller, hadde skrevet en flott tale med et viktig budskap. Her kan du lese talen i sin helhet.

Elevundersøkelsen 2022

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres før jul.

Fag- og svennebrevutdelingen høsten 2022

Det ble en høytidelig og fin seremoni da 34 fagarbeidere i alle aldersgrupper fikk sitt fag- og svennebrev utdelt torsdag 3. november.