Vi markerer verdensdagen for psykisk helse

Elevtjenesten ved Hadeland videregående skole markerer Verdensdagen for psykisk helse gjennom hele uke 40. Vi har fokus på "Hygge i bygget" med ulike aktiviteter som bidrar til et inkluderende felleskap.

Elever møter næringslivet og lærebedrifter

29. september arrangerer Arena Innlandet en møteplass mellom elever og næringslivet – på Scandic Hamar og digitalt.

Dybdelærende realfagsatsing

Våre Vg1-elever på studiespesialiserende utdanningsprogram blir dette skoleåret med i en nasjonal realfagssatsing kalt Lektor2-ordningen.

Statsministerbesøk på Hadeland videregående skole

I dag fikk vi besøk av selveste statsminister Jonas Gahr Støre. Statsministeren var raus med både selfier og satte av tid til samtaler med elevene våre.

Elever på workshop med nyttig praksislæring

Om ikke lenge skal elevene på Salg, service og reiseliv starte kafé på skolen vår, og tok derfor turen til Gamle Oppland på Harestua for å idémyldre og la seg inspirere til egen praksis.

Velkommen til foreldremøte!

Husk at foreldremøtene for våre elevers foresatte fordeler seg på tre datoer. Nå er også agendaen klar.

Velkommen til foreldremøter

Datoene for foreldremøtene på Vg1 og Vg2 er klare.

Skoleåret er i gang!

Velkommen, alle sammen! Vi håper alle har hatt en god skolestart.

Innovativ oppstart for lærlinger

Innlandet går i front med ny, digital løsning for lærlinger og deres veiledere.

Velkommen til skolestart høsten 2022

Vi ønsker tidligere og nye elever velkommen til et nytt skoleår. Her finner dere nyttig informasjon om skolestart.