Eksamen skrevet på tavle

Muntlig eksamen gjennomføres i juni. Det er bare Vg3-elever (studieforberedende og påbygg) som trekkes ut til eksamen.

Rektor utenfor Hadeland videregående skole

Soon Elisabeth Øhrling slutter som rektor ved HVS for å bli kommunalsjef for oppvekst og kultur i Lunner kommune.

Av 114 tilbud i videregående skole som egentlig har for få søkere, blir 97 opprettholdt neste skoleår.

Illustrasjonsbilde sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 21. juni–fredag 2. juli 2021.

Buss i vinterlandskap

Tiltakene på bussene varierer og kan endre seg raskt i takt med smittenivået i kommunen. Få oversikt her.

Innlandet har en ustabil smittesituasjon for tiden. - Følg reiserådene og bruk sunn fornuft når du må ta bussen, oppfordrer Innlandstrafikk.

Fra 12. april vil HVS være tilbake på gult nivå igjen. Samtidig vil de eldste elevene få tilbud om ukentlig testing.

Munnbind er anbefalt som et smitteverntiltak i enkelte situasjoner når smittenivået er høyt.

Påskeliljer med en PC bak

HVS fortsetter på rødt nivå uka etter påske. Plan for undervisning og mer informasjon finner dere her.

Innlandet fylkeskommune oppfordrer russen til å utsette russefeiringen til etter 17. mai.