Innlandstrafikk

Smittenivået varierer fortsatt fra kommune til kommune, noe som gjør at tiltakene på bussene også varierer og kan endre seg raskt. Få full oversikt her.

Vi møter dere digitalt og forteller om utanningsprogrammene ved skolen.

23. og 24. februar inviteres elever på 10. trinn og foresatte til å møte lærere og avdelingsledere fra HVS. Velg de utdanningsprogrammene du er nysgjerrig på, møt opp (digitalt) og still spørsmål!

På hjul-filmen - roadtrip om videregående opplæring i Innlandet

Lurer du på hva du skal søke på videregående? Bli med på roadtrip og få innblikk i alle valgmulighetene dine!

Ungdataundersøkelsen blir gjennomført i uke 10–12. Her er informasjon til elever og foresatte.

Vg3-elever på musikk og drama ønsker velkommen til forestilling (to av elevene var ikke til stede da bildet ble tatt).

Når Vg3-elevene på musikk og drama inviterer til forestillinger 18. og 19. februar presenterer de det beste av det beste fra musikk- og teaterscenen.

Hvordan være gode og opplyste voksne i en digital verden? Safer Internet Day kan gi deg svaret.

Illustrasjon

Tirsdag 2. februar blir det foreldremøter for alle elever på Vg1 med foresatte. Møtene vil foregå digitalt.

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom i alderen 16-19 år vurderer å vaksinere seg mot meningokokksykdom (smittsom hjernehinnebetennelse). Vaksinen gir beskyttelse i ca 5 år.

Rektor Hadeland videregående skole

Fra og med onsdag 3. februar er skolen på gult nivå igjen og alle elever vil få undervisning på skolen hver dag.

Rødt nivå

HVS fortsetter på rødt nivå denne uka. Saken er oppdatert med plan for undervisning og viktig informasjon.