Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom i alderen 16-19 år vurderer å vaksinere seg mot meningokokksykdom (smittsom hjernehinnebetennelse). Vaksinen gir beskyttelse i ca 5 år.

Vinterfrost på Hadeland videregående skole

Frister for å søke skoleplass for 2020 – 2021 er fortsatt 1. februar og 1. mars. Det er imidlertid gjort en endring for muligheten til å ombestemme seg etter at fristen er gått ut.

Glem Los Angeles og kjendis-glamour. Kom i stedet til Hadeland videregående skole i slutten av januar for å oppleve musikklinjas hyllest til Oscar-premiert filmmusikk.

Hadeland videregående skoler én av to skoler i Innlandet som er blitt sertifisert som dysleksivennlig skole.

Torbjørn Røe Isaksen fikk møte elever, yrkesfagmotivator, lærere og ledere ved HVS.

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen besøkte HVS i dag for å lære mer om skolens vellykkede arbeid med å skaffe yrkesfagelever lærlingeplasser.

Elever i NRK-produksjon

Elever fra Vg2 musikk og drama er med i 3. sesong av NRK-serien Blank.