Vi ønsker alle tidligere, nåværende og nye elever en riktig god sommer. Velkommen til nytt skoleår i august!

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Fylkesordfører Even Aleksander Hagen

Fylkesordfører Even A. Hagen ønsker de unge en god sommer med en personlig videohilsen.

Visma InSchool

Foresatte til elever under 18 år kan se karakterene og totalt fravær til elevene om de logger seg på Visma In School.

Skolearbeid

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.

Eksamen skrevet på tavle

Muntlig eksamen gjennomføres i juni. Det er bare Vg3-elever (studieforberedende og påbygg) som trekkes ut til eksamen.

Rektor utenfor Hadeland videregående skole

Soon Elisabeth Øhrling slutter som rektor ved HVS for å bli kommunalsjef for oppvekst og kultur i Lunner kommune.

Av 114 tilbud i videregående skole som egentlig har for få søkere, blir 97 opprettholdt neste skoleår.

Restaurant- og matfagelever

12 327 ungdommer har søkt videregående skole. 56 prosent har valgt yrkesfag.