Husk fristen for privatisteksamen!

Fristen for å melde deg opp til eksamen for privatister, lærlinger og praksiskandidater er 1. februar.

Reiseråd på bussen

Takk for at du bruker munnbind og viser hensyn når du reiser.

Gult nivå i uke 3

Kommuneoverlegene på Hadeland har satt HVS på gult nivå. Det betyr at all undervisning foregår på skolen fra og med mandag 17. januar.

Ingen smittetilfeller, men rødt nivå fortsetter

Det er ikke registrert noen smittetilfeller ved HVS etter testing ved skolestart. Her er planen for rødt nivå i uke 2.

Testing ved skolestart

Det er en nasjonal anbefaling av elever og ansatte tester seg før skolestart januar 2022. Her får dere vite hvordan vi gjør det ved HVS.

God jul!

Vi ønsker elever, foresatte og alle andre som har tilknytning til skolen en riktig god jul.

Rødt nivå fra 15. desember

Alle videregående skoler er satt på rødt nivå. Det betyr at noe undervisning blir på skolen og noe på Teams.

Elever i FN

Torsdag deltok elever fra HVS på FN-rollespill på Raufoss.

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Stolt av HVS

- Ved HVS har vi et videregående løp for alle elever. Jeg er stolt av skolens evne til å strekke seg langt for å hjelpe ungdom til å lykkes, sier skolens nye rektor, Elisabeth Raastad Kjørven.