Per i dag planlegges det at alle privatisteksamener for våren 2020 skal gjennomføres.

Eksamen vår 2020

Alle skriftlige eksamener for videregående skole er avlyst. Elevene vil få vitnemål hvor det står at eksamen var avlyst.

Fristen for å søke om studieplass for høsten 2020 nærmer seg. Her får du informasjon om hvordan du skal søke, svar på ofte stilte spørsmål og tips til deg som er usikker på hva du skal velge.

Fylkeskommunen og skolene er opptatt av å gjennomføre opplæring, samtidig som personvernet blir ivaretatt.

PC

Fjernundervisning vil være en stor overgang – både for elever og lærere. Vi må finne gode løsninger sammen.

Stengt-skilt

Innlandet fylkeskommune har i dag bestemt å stenge alle videregående skoler i fylket. Det samme gjelder for ordinær drift ved tannklinikkene.

Folkehelseinstituttets råd om gode vaner som forebygger smitte

Innlandet fylkeskommune skjerper restriksjonene for reiser og setter inn flere tiltak knyttet til koronaviruset.

Undersøkelsen vil bli gjennomført for alle elever ved Hadeland videregående skole fra uke 11 til og med uke 13.

Hadeland videregående skole tilbyr for første gang et matematikkurs i første halvdel av vinterferien. Elever som jobber for å bestå vg1 - faget 1P-Y og 1P er hjertelig velkomne!

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom i alderen 16-19 år vurderer å vaksinere seg mot meningokokksykdom (smittsom hjernehinnebetennelse). Vaksinen gir beskyttelse i ca 5 år.