I disse to ukene etter at skolen åpnet for alle igjen, har alle klasser på alle utdanningsprogram hatt flere undervisningsdager på skolen eller i praksis. Det har vært stor gjensynsglede – og mye logistikk.

Persondata kan være på avveier etter sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Personopplysninger til elever og lærere i fylkeskommunen kan ha kommet på avveier. Dette skyldes et sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Illustrasjonsbilde sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer sommerskole på Lillehammer og Hamar 22. juni–3. juli 2020. Kursene er for deg som mangler bestått karakter.

Soon Elisabeth Øhrling og Hege Brekke Kalvsjøhagen

Mandag 11. mai var flere klasser og elevgrupper tilbake på Hadeland videregående skole. I løpet av uka vil alle elevene få noe undervisning på skolen.

Illustrasjonsbilde jente på buss

Fra onsdag 13. mai vil Innlandstrafikk kjøre alle skolebusser i Innlandet. Av smittevernhensyn vil bussene kjøre med redusert kapasitet.

Nå kan klasserommene igjen fylles med elever, innenfor oppdaterte regler om smittevern.

De videregående skolene kan åpne opp igjen i løpet av neste uke, de første allerede førstkommende mandag.

Hadeland vgs. ønsket avgangselevene på yrkesfag velkommen tilbake.

Mandag åpnet de videregående skolene i Innlandet for avgangselevene på yrkesfag. Det var stor gjensynsglede og nye rutiner.

Privatisteksamen for våren 2020 gjennomføres.

Mandag 27. april starter våre videregående skoler opp igjen programfagene innen yrkesfaglig utdanningsprogram. Dette gjelder også dem som tar yrkesfag i et voksenopplæringsløp.

Eksamen vår 2020

Regjeringen har bestemt at alle muntlige, muntlig-praktiske og praktiske eksamener for elever i videregående skole avlyses denne våren.