- Vi trenger ungdom som bryr seg og våger å si fra, understreket stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen.

Det er ikke verst å ha selveste stortingspresidenten på besøk for å fortelle om maktfordeling, parlamentarisme og demokrati – og om hva som rører seg i korridorene på Stortinget.

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?

Illustrasjonsbilde feber

Fra og med mandag 24. august og ut oktober slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Visma InSchool

Visma InSchool (VIS) er et nytt skoleadministrativt system som innføres i alle videregående skoler i Innlandet høsten 2020.

Jente til skolestart

Elever som bor i Jevnaker kommune søker skoleskyss på Brakar, elever i Lunner kommune søker på Minskyss for Innlandstrafikk.

Illustrasjon skolestart

Mandag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Nye elever som har manglet passord til sin brukerkonto kan få disse via IKT på skolen.

Lynkurs i smittevern for elever - video

I videoen får du kort og god informasjon om hvordan du ivaretar smittevernet når du begynner på skolen.

Kontaktfri betaling i kantina

Fra skolestart 2020 er kantinen ved skolen kontantfri. Kantinen har kontaktfri betaling med kort, men ikke Vipps.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.