Når elevene kommer tilbake etter høstferien vil de vanlige fraværsreglene gjelde igjen. Her kommer nyttig informasjon om reglene.

Elever i klasserommet

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene i videregående skole.

Elever i klasserommet

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres i løpet av høsten.

Lørdag ble Norge gjenåpnet. Vi gleder oss over å få tilbake en normal og mer forutsigbar skolehverdag igjen.

Skolene vil mest sannsynlig holde seg på grønt nivå selv ved smitteutbrudd.

Tirsdag 7. september hadde vi foreldremøter for Vg1-elever. Tirsdag 14. september ønsker vi foresatte til Vg2-elever velkommen.

Fredag 17. september blir det drop in-vaksinering på HVS.

Vaksinasjon

Ifølge nye regler som helsemyndighetene innførte ved skolestart i år kan alle elever ved HVS velge testing i stedet for å gå i karantene.

I likhet med i grunnskolene blir det nå ukentlig testing for elevene i videregående skole.

Paneldebatt under skolevalget

Venstre vant skolevalget ved HVS med 34,4 prosent av stemmene.