Vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom i alderen 16-19 år vurderer å vaksinere seg mot meningokokksykdom (smittsom hjernehinnebetennelse). Vaksinen gir beskyttelse i ca 5 år.

Klikk for stort bilde Folkehelseinstituttet Elever som ønsker denne vaksinen (Nimenrix), kan få satt den her på skolen hos helserådgiver Kari-Marthe. Vaksinen koster 400 kr og må betales i forkant, samtidig som man melder seg på.

• Vaksinen betales med Vipps på nr 547159 (Gran kommune, Helsestasjonen). Elevens navn og klasse må stå på vippsmeldingen.
  • Gå deretter til Servicetorget på skolen, vis fram bekreftelsen på betalingen og registrer navnet ditt i permen der.
  • Avvent beskjed på Fronter om tidspunkt for vaksinering hos helserådgiver.

FRIST FOR PÅMELDING ER TIRSDAG 28. JANUAR 2020

Eventuelle spørsmål kan stilles til helserådgiver, Kari-Marthe på skolen. Informasjon om hjernehinnebetennelse og vaksiner kan leses på Folkehelseinstituttets nettsider