Torstein og Maksym videre til andre runde i Abelkonkurransen

Elevene våre Torstein Barvik Molstad på Vg2 og Maksym Koval på Vg1 kvalifiserte seg videre til andre runde i Abelkonkurransen som finner sted nå i januar. 

Torstein er videre til andre runde i Abelkonkurransen - Klikk for stort bildeTorstein er videre til andre runde i Abelkonkurransen Elisabeth Dokken

Logisk tenkning

Abelkonkurransen er en konkurranse i matematisk problemløsning for elever i videregående skole og består av to innledende runder som gjennomføres digitalt ute på skolene. De matematiske løsningsoppgavene man får servert underveis i konkurransen legger opp til mye logisk tenkning. 

Ambisjoner

Maksym er også videre til andre runde i Abelkonkurransen - Klikk for stort bildeMaksym er også videre til andre runde i Abelkonkurransen Elisabeth Dokken

Første runde ble gjennomført i november. Andre runde finner sted i disse dager. Kommer man videre fra andre runde, er man kvalifisert til finalen 5. mars som holdes ved NTNU i Trondheim. Torstein kom videre til finalen i fjor og har de samme ambisjonene i år. 

Torstein har også kvalifisert seg videre til runde 2 av Norsk Informatikkolympiade, og har derfor flere konkurranser på høyt nivå å se frem til.

Gode resultater

Sigurd Høghaug-Western og Jenny-Martine Lien Glemmestad i 1STC - Klikk for stort bildeSigurd Høghaug-Western og Jenny-Martine Lien Glemmestad i 1STC Elisabeth Dokken

Diplom ble delt ut til elevene siste dag før jul. Sigurd Høghaug-Western og Jenny-Martine Lien Glemmestad i 1STC kom ikke videre, men fikk diplom for gode resultater.

Vi ønsker Torstein og Maksym masse lykke til videre i neste runde.