Kiwi Nattcup: en suksessoppskrift

Forrige helg gikk årets Kiwi Nattcup av stabelen. Tusen takk til de elevene som arrangerte et prikkfritt arrangement for så mange besøkende!

Idrettselever på Vg2 var ansvarlige for kiosksalget. - Klikk for stort bildeIdrettselever på Vg2 var ansvarlige for kiosksalget. Hege Linnerud Næss

Elever på utdanningsprogrammet idrett står for gjennomføringen av nattcupen. Nattcupen ble avholdt fredag 10. november til lørdag 11. november. Lag fra flere ulike videregående skoler fra hele landet var påmeldt til futsalturneringen, som holdt på ut i de sene nattetimer.

Vel gjennomført arrangement

Lærerlaget var tent før strømkampen. I hvert fall noen av dem. - Klikk for stort bildeLærerlaget var tent før strømkampen. I hvert fall noen av dem. Hege Linnerud Næss

I skolens lunsjpause fant årets åpningskamp sted. Elever fra 2. klasse på idrett hadde ansvaret for å bemanne kiosken og solgte forfriskninger til de besøkende.  

Strømkamp

Mange ønsket også å få med seg årets underholdningskamp mellom lærere og elever. Alle spillerne på banen hadde strømbånd rundt beinet. Det gjorde det noe vanskelig å fullføre alle pasninger og skudd på mål. En fullsatt tribune så at kampen endte 3-3. 

Artisteri på kvelden

Tribunen var ofte fullsatt gjennom helgen. - Klikk for stort bildeTribunen var ofte fullsatt gjennom helgen. Hege Linnerud Næss

Årets artist for konserten på kvelden var bandet “Golfklubb” og underholdte flere oppmøtte med sin musikk. Etter 30 timer med utallige fotballkamper var det Lillehammer Arte Labore som stakk av med seieren i A-serien gutter. Jentelaget fra Nydalen stakk av med seieren i jenter A-serien.

Se flere bilder fra nattcupen i avisa Hadeland.