Velkommen til Åpen Skole!

Hadeland videregående skole ønsker velkommen til Åpen Skole tirsdag 1. november og onsdag 2. november fra klokka 18.00-20.30.

Elever ved HVS - Klikk for stort bildeElever ved HVS Reed Foto AS Hadeland videregående skole holder sine dører åpne disse to kveldene og inviterer elever og foresatte i 10. klasse til Åpen Skole 1. og 2. november fra kl. 18.00-20.30. Invitasjon er sendt ut til elever ved ungdomsskoler på Harestua, Lunner, Jevnaker, Gran, Brandbu og Bjoneroa, samt Voksenopplæringen.

Innblikk

Vi ønsker at alle besøkende skal få et innblikk i utdanningstilbudene og hva fagene våre innebærer. Vi starter med en kort velkomst i fellesområdene, før det blir omvisning og orientering gruppevis rundt på avdelingene.

Via påmeldingsskjemaet fikk man lov til å velge enten studiefor­be­redende eller yrkesfaglig presentasjonsrunde, men dersom du ønsker å se ett utdanningsprogram som du ikke fikk mulighet til å se på runden du valgte, har du mulighet til å se dette umiddelbart etter at den ordinære omvisningsrunden er ferdig.

Utprøving

I desember er det også utprøving hos oss, hvor du får anledning til å gjøre deg enda bedre kjent med det valgte utdannings­program du interesserer deg for.

Velkommen skal dere være!

Vi gleder oss til å få besøk av dere.