Velkommen til 80-tallet!

Savner du grilldress, neonfarger og discomusikk? Da kan du hente fram nostalgien på musikklinjas show fredag 18. februar kl 18.00. 

Det er tradisjon at elevene som går Vg3 musikk setter opp en storproduksjon som avslutning på tre års skolegang ved musikklinja. I år er temaet 80-tallet, og elevene lover et flott show med høydepunkter fra musikken fra dette tiåret. 

Storprosjekt musikklinja - Klikk for stort bilde

Ansvarlige for hele produksjonen

Gjennom denne storproduksjonen skal elevene bruke alt de har lært gjennom de ulike programfagene de har på musikklinja. I tillegg til den musikalske framføringene, har elevene ansvar for musikkarrangementene, manuskript, markedsføring, scenografi og fremdriftsplaner.  

På forestillingen framfører de musikk fra det fantastiske tiåret 80-tallet. Her blir det både rock, disco, new wave og pop, og en rekke kjente låter som blant annet "Careless Whisper" av George Michael og Michael Jacksons "Man in the Mirror".

Samarbeid med media

I år har produksjonen hatt et tett samarbeid med medialinja ved skolen, der elevene har bidratt med blant annet plakater og interaktivt sceneshow. De vil også sørge for at forestillingen blir filmet.

Gå på loftet, dra frem BALL-genseren, grilldressen, Lennon-brillene og leggvarmerne, så sees vi i kultursalen fredag 18. februar! 

Til toppen