Russ, rus og trafikk

Sola skinner, det er vår og russen forbereder seg til feiring. Men husk å bruke hodet.

Engasjerte bidragsytere

Noen elever fikk prøve å velte med bil, en realistisk opplevelse. - Klikk for stort bildeNoen elever fikk prøve å velte med bil, en realistisk opplevelse. Hadeland vgs. Avgangselevene har hatt besøk av Statens vegvesen, Trygg Trafikk, Varig Hadeland forsikring, Nok (Senter mot incest og seksuelle overgrep), ambulansetjenesten, brannvesenet og politiet.

Temaene var blant annet å vise hensyn i trafikken, vise omsorg for hverandre og gjøre gode valg.

Ta vare på hverandre

Budskapet fra bidragsyterne var at elevene må passe på hverandre, vise omsorg og aldri gå alene. Det er viktig å kontakte hjelp hvis vanskelige situasjoner oppstår. Ubetenksomme valg, kan få alvorlige konsekvenser både for ungdommen selv og for andre.

Rektor Elisabeth Raastad Kjørven og russepresident Torgrim Westhagen Sandmo ønsket elevene velkommen, med gode tanker og kloke ord om en flott russetid.

Statens vegvesen fortalte om hvordan en bråbrems oppleves. Etterpå fikk elevene prøve selv. - Klikk for stort bildeStatens vegvesen fortalte om hvordan en bråbrems oppleves. Etterpå fikk elevene prøve selv. Hadeland vgs.