Rødt nivå fra mandag 9. november

I dag varslet regjeringen at flere videregående skoler vil kunne bli satt på rødt nivå. Kommuneoverlegen og fylkeskommunen har i kveld bestemt at dette skal gjelde for HVS fra og med mandag 9. november. I morgen, fredag, møter elevene på skolen som vanlig. Elever og foresatte vil få nærmere beskjed om hva som skjer neste uke.

Hadeland videregående skole har vært på gult nivå siden skolestart. Det er opp til kommuneoverlegen i samråd med Kompetanse- og tannhelsesjefen i Innlandet å avgjøre om og eventuelt når en skole skal settes til rødt nivå.

Smitte skole - Klikk for stort bilde pixabay.com I formiddag kom regjeringen med flere nye tiltak, blant annet at det skal vurderes å oppjustere videregående skoler til rødt nivå i områder med økende smitte. I kveld, torsdag, ble det bestemt at HVS settes til rødt nivå fra og med mandag 9. november.  Beskjed til alle elever er lagt ut på Teams. Foresatte til elever under 18 år er i tillegg varslet på SMS.

Rødt nivå betyr at undervisningen vil skje delvis på skolen og delvis som fjernundervisning. Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart vi får gjort den nødvendige organiseringen.

Vi oppfordrer alle elever til å følge med på informasjon som legges ut i elevrommet på Teams, og vi ber alle foresatte følge med på nettsiden vår.