Ni i karantene etter smittetilfelle

Åtte elever og én lærer er satt i karantene etter at en elev har testet positivt for Covid 19. Alle er blitt kontaktet av smittesporingsteamet.

En elev ved Hadeland videregående skole har testet positivt på en hurtigtest for Covid 19. I tillegg til eleven selv er åtte medelever og én lærer satt i karantene.

Alle er blitt kontaktet av smittesporingstemaet i Gran og Lunner i dag, lørdag 9. januar. Det betyr at elever og ansatte som ikke er blitt kontaktet, ikke er å regne som nærkontakter. De skal derfor komme på skolen som vanlig neste uke og følge de vanlige smittevernreglene.

Dame med munnbind som spriter hendene - Klikk for stort bilde Mostphotos Smittesporingstemaet i Gran bekrefter at smittetilfellet har sammenheng med smitteutbrudd ved Skjervum helse- og omsorgssenter.

Skolen er fortsatt på rødt nivå etter regjeringens nasjonale anbefalinger. Det betyr at undervisningen neste uke vil foregå delvis på skolen og delvis som fjernundervisning via Teams. Se egen nettsak: "Rødt nivå til 18. januar".