Ingen smittetilfeller, men rødt nivå fortsetter

Det er ikke registrert noen smittetilfeller ved HVS etter testing ved skolestart. Her er planen for rødt nivå i uke 2.

Plan for rødt nivå uke 2

Regjeringen har bestemt at videregående skoler skal være på rødt nivå ut uke 2. Hva som skjer etter det, vet vi ikke ennå. I vedlagte plan finner dere oversikt over når de ulike klassene skal ha undervisning på skolen og på Teams.

Plan for rødt nivå uke 2 (PDF, 115 kB)

Miljøbilde - elever - Klikk for stort bilde reedfoto.no

Ingen smittetilfeller

Første skoleuke har vi gjennomført tre runder med testing etter hvert som elevene har kommet tilbake til undervisning på skolen. Oppslutningen om testingen blant elever og ansatte har vært veldig bra.

Kun én elev testet positivt på hurtigtest denne uka. I dag fikk skolen beskjed om at eleven har testet negativt på PCR-test. Dermed er det ikke registrert noen smittetilfeller ved skolen etter oppstart på nyåret.

Husk munnbind på skolebussene!

Vi minner om at alle elever skal bruke munnbind på skolebussene. De kan hente gratis munnbind i servicetorget på skolen.