God sommer!

Vi ønsker alle tidligere, nåværende og nye elever en riktig god sommer. Velkommen til nytt skoleår i august!

Etter nok et år som ble annerledes på mange måter gleder vi oss til skoleåret 2021/2022. Både nasjonale og lokale helsemyndigheter forventer at vi i august kan starte på grønt nivå.

Skolestart for Vg1-elever

Alle elever, med foresatte, som begynner på Vg1 ved Hadeland videregående skole til høsten vil få invitasjon til en velkomstsamtale med kontaktlærer. Målet med samtalen er at den enkelte elev og kontaktlærer skal få tid til å bli bedre kjent allerede ved skolestart.

Klikk for stort bilde Mostafa Pourbayat Så snart skolen får oversikt over elevinntaket i begynnelsen av august, vil det bli sendt ut en e-post til Vg1-elevene. Her brukes den e-postadressen som ble oppgitt i Vigo da eleven søkte skoleplass. I e-posten vil det stå mer informasjon om velkomstsamtalen, og dere vil få oppgitt dag og tidspunkt.

De aller fleste velkomstsamtalene vil bli gjennomført på dagtid mandag 16. august. Noen vil også bli innkalt til samtale på dagtid fredag 13. august. Vi kan ikke dessverre ikke gi mer informasjon om tidspunkt for den enkelte før elevinntaket er klart og e-postene sendes ut i august.

Første skoledag for elever på Vg1 blir tirsdag 17. august. I velkomstsamtalen vil dere få beskjed om hvor og når dere skal møte opp denne dagen.

Velkommen til Hadeland videregående skole!

Skolestart for elever på Vg2 og Vg3

Første skoledag for elever på Vg2 og Vg3 blir mandag 16. august. Det vil komme mer informasjon om tidspunkt og hvor dere skal møte opp når det nærmer seg skolestart. Følg med på skolens hjemmeside.

Vi gleder oss til å se dere igjen!