Foresattes muligheter i Visma InSchool

Her kan du få vite mer om de mulighetene du som foresatt har i Visma InSchool.

Visma InSchool - Klikk for stort bildeVisma InSchool Visma Visma InSchool

For elever under 18 år hentes det inn informasjon om foresatte med foreldreansvar fra Folkeregistret. Du finner tilgangen til via vår hjemmeside under "For elever" og "Om Visma InSchool" eller ved å trykke på denne lenka: https://www.hadeland.vgs.no/hovedmeny/for-elever/om-visma-inschool/

Visma InSchool - Klikk for stort bildeVisma Hege Linnerud Næss Her kan du som foresatt logge deg inn ved å bruke ID-porten. Når du har logget inn, kommer du til startsiden. Det første du møter er timeplanen. Det kan være variasjon i elevens timeplan fra uke til uke. Du kan bla deg frem og tilbake mellom ukene ved å klikke på pilene ved siden av datoen, eller klikke på datoen for å få opp en kalender. Når du klikker på en undervisningstime vil du se mer informasjon – blant annet lærer og rom.

Karakterer og fravær

Visma InSchool - Klikk for stort bildeVisma Hege Linnerud Næss Når du klikker på navnet til eleven får du en undermeny:

  • Personalia – her kan du se informasjon om eleven og skolen.
  • Kontaktopplysninger – her kan du se hvem som er oppført som kontaktpersoner og redigere egen informasjon.
  • Historikk – her kan du se terminkarakterer og samlet fravær.

Elever over 18 år

Når en elev er 18 år må foresatte logge inn med ID-porten på samme måte som elevene: https://hadeland-vgs.inschool.visma.no/Login.jsp#/

Her kan du som foresatt se totalt fravær og orden og atferdskarakter under elevens navn og "historikk". Foresatte har ikke tilgang til detaljert fravær og fraværsårsaker, og heller ikke til orden og atferdsanmerkninger. Dette er på grunn av GDPR og personvernloven.

Ta kontakt med oss

Sliter du med å komme deg inn i Visma InSchool, ta kontakt med ditt barns kontaktlærer eller ring vårt servicetorg for å gi oss de nødvendige personalopplysninger vi trenger.

Til toppen