Drop in-vaksinering fredag 17. september

Fredag 17. september blir det drop in-vaksinering på HVS.

Mange elever ved Hadeland videregående skole har allerede benyttet muligheten til å få første vaksinedose  etter at de meldte seg på vaksinering via skolen i slutten av august. Disse fikk vaksinene på vaksinestasjonen på Sagatangen i Gran sentrum.

Klikk for stort bilde Folkehelseinstituttet

Fredag 17. september blir det drop in-vaksinering på skolen mellom kl 10.00 og kl 13.00 for elever i årskullene 2004 og 2005 som av ulike grunner ikke har fått anledning til å ta første vaksinedose. Elever i 2005-kullet som ikke har fylt 16 år må ha med skriftlig samtykke fra foresatte.

Elever som er født i 2003 eller tidligere kan også få andre vaksinedose denne dagen, hvis det er gått minst fire uker siden de fikk første dose. Dette gjelder også elever på Karriere Oppland (Hadeland).

Elevene vil få informasjon på Teams om hvor på skolen vaksineringen vil foregå denne fredagen.

Hvis du ønsker vaksinering, men gruer deg til å ta sprøyte eller har andre spørsmål knyttet til det å ta vaksinen, kan du ta kontakt med helserådgiver Kari-Marthe Gamkinn, tlf. 993 01 023