Avslutningsseremoni for Vg3-elever

Tirsdag 15. og onsdag 16. juni blir det avslutningsseremonier for Vg3-elevene i Hadeland kultursal.

På grunn av smittevernreglene har vi måttet avvente med å bestemme dato og hvordan gjennomføringen skal være. Nå er vi glade for å kunne invitere til seremonier i Hadeland kultursal.

Klikk for stort bilde Mostphotos Dette året blir det tre seremonier hver kveld. I vedlagte invitasjon, som ble delt med elevene tidligere denne uka,  finner dere oversikt over tidspunkt for de ulike klassene. Hver elev kan kun ta med seg to gjester hver. Gjestene vil få utdelt plassbilletter ved inngangen til kultursalen når de kommer.

Vi ønsker dere velkommen til en høytidelig avslutning for våre flotte avgangselever på Vg3.

Invitasjon til avslutningsseremonier (PDF, 368 kB)