Torstein videre til finalen i Abelkonkurransen

Vg1-elev Torstein Barvik Molstad er videre til finalen i Abel-konkurransen og setter kursen til Trondheim i mars for å konkurrere sammen med de aller beste i landet innen matematisk problemløsing.

Motiverende minikurs i bilpleie

I uke 2 hadde elevene våre på Vg2 Kjøretøy et minikurs i bilpleie, hvor resultatet ble rene og skinnende pene biler.

Tale fra elevrådet

Hadeland videregående skole fyller 10 år i 2022, som ble markert med en jubileumsforestilling i kultursalen. Elevrådslederen holdt en flott tale som du kan lese her.

Fag- og svennebrevutdelingen høsten 2022

Det ble en høytidelig og fin seremoni da 34 fagarbeidere i alle aldersgrupper fikk sitt fag- og svennebrev utdelt torsdag 3. november.

Tusen takk til alle som bidro på Åpen Skole!

Etter to flotte kvelder med Åpen Skole, er vi både imponert og stolte av hverandre over hva vi fikk vist frem.

Staselig besøk av kunnskapsministeren

I dag fikk vi besøk av selveste kunnskapsministeren Tonje Brenna, som i likhet med Jonas Gahr Støre, trivdes best på kjøkkenet vårt.

Vi markerer verdensdagen for psykisk helse

Elevtjenesten ved Hadeland videregående skole markerer Verdensdagen for psykisk helse gjennom hele uke 40. Vi har fokus på "Hygge i bygget" med ulike aktiviteter som bidrar til et inkluderende felleskap.

Dybdelærende realfagsatsing

Våre Vg1-elever på studiespesialiserende utdanningsprogram blir dette skoleåret med i en nasjonal realfagssatsing kalt Lektor2-ordningen.

Statsministerbesøk på Hadeland videregående skole

I dag fikk vi besøk av selveste statsminister Jonas Gahr Støre. Statsministeren var raus med både selfier og satte av tid til samtaler med elevene våre.

Elever på workshop med nyttig praksislæring

Om ikke lenge skal elevene på Salg, service og reiseliv starte kafé på skolen vår, og tok derfor turen til Gamle Oppland på Harestua for å idémyldre og la seg inspirere til egen praksis.