Musikk, dans og drama

Er du interessert i musikk og/eller drama, samtidig som du vil ha generell studiekompetanse?

Hvem passer studiet for?

Dette utdanningsprogrammet gir deg mulighet til å dyrke din interesse for musikk, dans og drama. Samtidig får du generell studiekompetanse, noe som gir grunnlag for å søke de fleste studier ved høgskoler og universiteter.

Du må like å samarbeide med andre, være kreativ - men strukturert, og kunne arbeide selvstendig med innstudering av musikk og tekster. Musikk, dans og drama passer for deg som vil ha en variert skolehverdag med både teoretiske og praktiske fag.

Gjennom de tre årene på videregående skole gjør elevene en rekke konserter og forestillinger både i og utenfor skolen. Elevene samarbeider både innad i klassene og på tvers av klassetrinnene, noe som skaper et svært godt miljø og samhold.

Skolen tilbyr fordypning innen:

• drama
  • musikk

Musikk, dans og drama gir:

• mulighet til å øve opp ditt talent innenfor musikk eller drama/teater.
  • mulighet til å være kreativ hver dag.
  • samarbeid og samspill med andre.
  • musikk- og dramafagene har spesielt fokus på utvikling av kommunikasjon, kreativitet, kritisk tenking og evne til samarbeid.
  • et godt grunnlag for videre studier innen musikk, teater, medier, pedagogikk og administrativt kulturarbeid.

Les mer om musikk, dans og drama på vilbli.no

Skolens tilbud på Vg2:

Skolens tilbud på Vg3:

Videre studier

Med generell studiekompetanse kan du søke de fleste studier ved høgskoler og universiteter.

Du finner opptakskravene til høgskole- og universitetsstudier på www.samordnaopptak.no