Skolens verdier

Verdiene til Hadeland videregående skole er forankret i organisasjonspolitikken til Oppland fylkeskommune, som er tuftet på følgende humanistiske verdier.

KRAFT

• Kreativitet
  • Raushet
  • Ansvarlighet
  • Fleksibilitet
  • Tillit

Kreativitet - alle er modige, nysgjerrige og utviklingsorienterte.

Raushet - alle godtar at andre kan være forskjellige fra oss selv og bidrar til et inkluderende miljø.

Ansvarlighet - alle skal ta ansvar for og konsekvenser av egen atferd.

Fleksibilitet - alle søker å utvikle kreative og kritiske evner og vise vilje til å møte endringer konstruktivt.

Tillit - alle skal være til å stole på, og alle skal ha mot til å si i fra hvis andre blir plaget, urettferdig behandlet eller utsatt for skadeverk.

Vi ønsker at alle elever og ansatte skal oppleve at de er inkludert i skolens sosiale miljø, og at alle skal føle seg like mye verdt. Det er elevene som skal settes i sentrum for alt det vi gjør ved skolen.

Skolens mål er at elevene skal lære mest mulig både faglig, personlig og sosialt i løpet av den tiden de går hos oss. For å få til dette håper vi at dere elever bidrar med alle deres talenter. Vi ønsker at det skal være både spennende, utviklende og morsomt å være elev hos oss!

Sist oppdatert 18.01.2017