Musikk, dans og drama

Er du interessert i musikk eller drama, samtidig som du vil ha generell studiekompetanse?

Musikk, dans og drama ved Hadeland videregående skole - Klikk for stort bildeMusikk, dans og drama ved Hadeland videregående skole Andrea Hansen

Programområdet gir deg mulighet til å dyrke din interesse for musikk eller drama. For deg som er interessert i disse fagene kan dette være en motiverende måte å få generell studiekompetanse på.

Skolen tilbyr fordypning innen:

Musikk, dans, drama gir:

• Generell studiekompetanse som gir mange studiemuligheter videre.
  • Mulighet til å øve opp ditt talent innenfor musikk eller drama/teater.
  • Mulighet til å være kreativ hver dag.
  • Samarbeid og samspill med andre.
  • Musikk- og dramafagene har spesielt fokus på utvikling av kommuniksajon, kreativitet, kritisk tenkning og evne til samarbeid.
  • Et godt grunnlag for videre studier innen musikk, teater, medier, pedagogikk og administrativt kulturarbeid.

Skolens tilbud etter Vg1:

Skolens tilbud etter Vg2:

Videre studier:

Med generell studiekompetanse, som du får med Musikk, dans og drama, kan du søke de fleste studier ved høgskoler og universiteter. Du finner opptakskravene til høgskole- og universitetsstudier på www.samordnaopptak.no

Sist oppdatert 14.02.2017