Velkommen til skolestart

Hovedinngang - Klikk for stort bildeVi ønsker velkommen til skolestart mandag 19. august.

Hovedinngang - Klikk for stort bilde

Vi gleder oss til et spennende skoleår med faglig og sosial utvikling, og vi ønsker nye og gamle elever velkommen! Slik ser de første dagene ut:

Tider for oppmøte mandag 19. august:

Vg1 skal ha velkomstsamtaler, tidspunkt og sted blir tilsendt per brev i posten fra skolen fredag 10. august.

Vg2 - starter kl. 08.00 i Kultursalen.

Vg3 - starter kl. 09.00 i Kultursalen.

Tider for oppmøte tirsdag 20. august:

Vg1 kl. 08.00 i Kultursalen.

Vg2 og Vg3 etter egen timeplan.

Velkomstsamtale

Alle elever på Vg1 blir kalt inn til velkomstsamtale som er mandag 19. august, innkallingen blir sendt per brev i post.

Ikt vil ha en stand denne dagen ved hovedinngangen og vil være behjelpelig med spørsmål rundt elev-pc ordningen.

Venteliste

Søkere på venteliste for Vg2 og Vg3 vil bli kontaktet på oppgitt telefonnummer i rangert rekkefølge etter kl. 13.00 mandag 19. august.

Søkere på venteliste på Vg1 blir kontaktet etter kl. 13.00 tirsdag 20. august.

Elever og foresatte på Vg1 som tas inn fra venteliste vil bli kontaktet av kontaktlærer for avtale om velkomstsamtale.

Elev-pc

Nye Vg1-elever er selv ansvarlig for å anskaffe en egnet datamaskin før skolestart, og kan velge om de vil kjøpe en subsidiert elev-PC eller benytte sin private datamaskin.

Velkommen til skolestart!

Skolens telefonnummer: 61 31 77 00