Restaurant og matfag hos Fursetgruppen

Vg1 Restaurant og matfag - Klikk for stort bildeVg1 Restaurant og matfag Hadeland videregående skole Elever fikk utforske utdanningsmulighetene innenfor restaurant og matfag.

Hadeland videregående skole

Vg1 elever hos Fursetgruppen. - Klikk for stort bildeVg1 elever hos Fursetgruppen. Hadeland videregående skole

- Det var en fantastisk opplevelse der vi fikk omvisning både i catering, vinkjelleren, Gran Cafe og på Høymagasinet, forteller elever fra Vg1 restaurant og matfag ved Hadeland videregående skole som nylig var på Oslo-tur for å bli kjent med Fursetgruppen.

Fursetgruppen er en aktør innen restaurantdrift og servering med over 25 restauranter, kantiner og selskapslokaler i Oslo. Gruppen har i dag over 500 kokker, servitører, hovmestere.

Elevene fikk belyst forskjellene på hvordan man jobber innenfor catering og store selskapslokale, og de ble nærmere kjent med ærverdig Grand Cafe og vinkjelleren.

I løpet av dagen fikk de servert en tre retters lunsj av svært høy kvalitet, noe som selvsagt var veldig stas. Og de har herved bestemt seg for hvor listen skal ligge på det de skal produsere fremover på Vg1. Gjennom besøket ble elevene inspirert og motivert til å søke seg ut i praksis og senere ut som lærlinger.

Restaurant og matfag takker Fursetgruppen, med Tor Lundsholt i spissen, for mottakelsen, omvisningen og lunsjen.

Sist oppdatert 15.10.2019