Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Isak ble norgesmester

Isak Sund norgesmester i manuell maskinering 2019 - Klikk for stort bildeIsak Sund norgesmester i manuell maskinering 2019 Hadeland videregående skole Isak Sund fra Hadeland videregående skole er blitt norgesmester i manuell maskinering.

Isak Sund norgesmester i manuell maskinering 2019 - Klikk for stort bildeIsak Sund norgesmester i manuell maskinering 2019 Hadeland videregående skole

Isak Sund ble opplandsmester i manuell maskinering i mars og kvalifiserte seg dermed til NM. Nå er han norgesmester.

  • Det var gøy. Jeg er veldig fornøyd, sier 17-åringen.

Spennende konkurransedag


NM ble gjennomført ved Borg videregående skole i Fredrikstad onsdag 10. og torsdag 11. april. Onsdagen var en forberedelsesdag, mens selve konkurransen ble avholdt torsdag. Her hadde Isak 150 minutter på seg til å gjennomføre oppgaven i konkurranse med ni andre fylkesmestere fra hele Norge.

  • Det var samme type oppgave som jeg fikk Opplandsmesterskapet. Jeg kjente på litt nerver, men det gikk jo veldig bra, sier 17-åringen.  

Stolt faglærer


Steffen Hurum, som er faglærer på Vg2 PIN, var med til Fredrikstad. Han er selvsagt stolt av hva Isak presterte.

  • Vi har hatt flere elever som har deltatt og gjort det bra i NM tidligere, men dette er første gangen noen går helt til topps. NM-oppgaven var krevende. Her trengs det nøyaktighet og god fagforståelse, samt at eleven har jobbet godt i forkant – ikke bare i forberedelsene til mesterskapet, men gjennom hele skoleåret. Isak gjorde en kjempeinnsats, og de var vel fortjente at han vant, sier Hurum.
Sist oppdatert 12.04.2019
Fant du det du lette etter?
Login for redigering