Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Frankenstein

Årets storsatsing fra Vg3 Musikk, dans og drama - Klikk for stort bildeÅrets storsatsing fra Vg3 Musikk og drama, hvor også alle elever fra Vg1 MDD og 2MUS er med.

Årets storsatsing fra Vg3 Musikk, dans og drama - Klikk for stort bildeÅrets storsatsing fra Vg3 Musikk, dans og drama

I denne nyskrevne versjonen av «FRANKENSTEIN» møter vi død, fordervelse, grensesprengende kjærlighet og menneskets enorme tørst etter kunnskap. Vi forteller en historie som strekker seg lokalt fra Hadeland og hele veien til Murmansk. En tidsreise hvor vi møter de velstående tvillingsøstrene; den vellykkede interiørdesigneren Elizabeth og Doktor Victoria Frankenstein.

En alvorlig bilulykke kvester en av søstrene og vi spinner i gang en historie hvor Dr. Frankenstein, ledende innen stamcelleforskning, gjennomfører en dekkoperasjon i sitt Laboratorium i Murmansk. Et grensesprengende forskningsarbeid som resulterer i at hennes tvillingsøster Elizabeth bringes tilbake til livet igjen, men med hvilke konsekvenser?

Er dette begynnelsen på en stor tragedie? Skal man tukle med naturen? Hva er rett og hva er galt?

I «FRANKENSTEIN» fabuleres det rundt menneskets nysgjerrighet og evne til å tilegne seg kunnskap som kan påvirke livsløpet. Publikum vil blir presentert for et dilemma som er like aktuelt i dag som da Mary Shelley skrev denne klassikeren tilbake i 1818. For det kan være vanskelig å definere hva som er rett og galt når det handler om å redde liv, og i vår fortelling gjør en søster (Dr. Frankenstein) sitt ytterste for å beholde det kjæreste hun eier (Elizabeth) etter at hun forulykket i en alvorlig bilulykke.

Dr. Victoria Frankenstein har kunnskapen, hun har tilgangen til nødvendig utstyr, et helt laboratorium, og økonomien til å gjennomføre sine grensesprengende eksperimenter, så hvorfor skulle hun ikke?
Men evner hun å se hvilke konsekvenser det kan føre til å gjenopplive sin søster, klarer hun å se det store bildet?

Forestillinger

Urpremiere fredag 8. februar kl. 19:00.

Matinéforestilling lørdag 9. februar kl. 13:00.

Anbefalt aldersgrense fra 10 år og oppover. Yngre anbefales å være i følge med en voksen.

Forestillingen lengde er 1 ½ time inkludert pause med salg av leskende og noe lett munngodt.

https://kulturhadeland.no/program/frankenstein/

Sist oppdatert 07.02.2019
Fant du det du lette etter?
Login for redigering