Festforestilling - skolen er 5 år

Skolen er 5 år - Klikk for stort bildeI samarbeid med Gran kommune, biblioteket og kultursalen markeres det i uke 43 at Hadeland videregående skole, kultursalen og biblioteket har vært 5 år i nytt bygg.

Skolen er 5 år - Klikk for stort bilde

I den anledning er det at:

"Fem års jubilanten Musikk, dans, drama inviterer til festforestilling i Hadeland kultursal. Elever og lærere presenterer høydepunkter fra tidligere forestillinger og konserter. Benytt denne anledningen til å høre de unge og fremadstormende!"

Onsdag 25. oktober kl 19:00.

Billettpriser:
Voksne 150,-
Studenter/honnør 80,-
Barn under 15 år gratis.​

Det er salg av kaffe og kake i pausen og etter forestillingen, til inntekt for klasse-kassen til 3MED.

Billetter kan kjøpes på nettet gjennom Hadeland kultursal eller ved inngangen før forestillingen.

Sist oppdatert 20.10.2017