Den store svele-dagen

Elevtjenesten serverer sveler - Klikk for stort bildeElevtjenesten serverer sveler Marit Kleppe Egge Tirsdag serverte Elevtjenesten ved Hadeland videregående skole sveler til alle elever på skolen.

Ingeborg Rognstad og Marie Nesbakken Sande satte stor pris på å få servert sveler av miljøkoordinator Eivind Førland og bedriftskontakt Øyvind Maroni. - Klikk for stort bildeIngeborg Rognstad og Marie Nesbakken Sande satte stor pris på å få servert sveler av miljøkoordinator Eivind Førland og bedriftskontakt Øyvind Maroni. Marit Kleppe Egge

Hundrevis av sveler

Elevene fikk seg en hyggelig overraskelse i lunsjen tirsdag da de fikk servert nystekte sveler med smør og sukker. Elevtjenesten ved skolen hadde tidligere på dagen rigget seg til på kjøkken for å gjennomføre svele-steking i stor skal. Det må nemlig mange hundre sveler til for å kunne servere en hel skole.

Hygge i bygget

Elevtjenesten jobber til daglig tett på elevene i mange sammenhenger, og ofte i saker som kan være både krevende og alvorlige. Derfor er det viktig også å ha noen aktiviteter der en kan fylle på med «hygge i bygget».

• Dette er femte året vi gjennomfører dette. Det er hyggelig å kunne gi elevene en slik overraskelse i lunsjen på en helt vanlig hverdag i november, sier miljøkoordinator Eivind Førland.
Sist oppdatert 23.11.2019