Bærekraft på timeplanen

Fornybar energi og bærekraftig utvikling - Klikk for stort bildeFornybar energi og bærekraftig utvikling Hadeland videregående skole I vår ble det arrangert temadag om fornybar energi og bærekraftig utvikling for elever ved Hadeland videregående skole.

Amund Midtlie (til venstre) og Dennis Dahlen fra utdanningsprogrammet bygg- og anleggsteknikk vant premie for beste presentasjon på temadagen «Veien til lavutslippssamfunnet» forrige skoleår. Nå planlegges det ny temadag for kommende skoleår. - Klikk for stort bildeAmund Midtlie (til venstre) og Dennis Dahlen fra utdanningsprogrammet bygg- og anleggsteknikk vant premie for beste presentasjon på temadagen «Veien til lavutslippssamfunnet» forrige skoleår. Nå planlegges det ny temadag for kommende skoleår. Hadeland videregående skole

Hedret for beste prensentasjon

Amund Midtlie og Dennis Dahlen fra Vg1 bygg- og anleggsteknikk ble hedret med beste presentasjon. Skolen er klar for ny temadag kommende skoleår.

Amund Midtlie og Dennis Dahlen, som gikk Vg1 bygg- og anleggsteknikk forrige skoleår, vant for sin presentasjon om utnyttelse av metanutslipp fra landbruket. De ble hedret på skolens sommeravslutning i juni, og nå kan de se fram til premietur til Lista fyr i september.

400 elever deltok

Nesten 400 elever fra Vg1 ble invitert til en annerledes skoledag med fornybar energi og bærekraftig utvikling som tema. Glitre og Energi og Hadelandshagen stod bak temadagen, som ble knyttet til naturfagundervisningen for alle Vg1-klassene. Bærekraftig utvikling er ett av tre tverrfaglige temaer i ny overordnet del av læreplanen for videregående opplæring, og samarbeidet om en slik temadag vil fortsette neste skoleår.

Sist oppdatert 07.08.2019