Åpen skole viste alle studietilbud

Elever og foresatte på 10. trinn fra Harestua, Lunner, Jevnaker, Gran, Voksenopplæringen, Brandbu og Bjoneroa har vært på besøk på skolen.Studiespesialiserende - Klikk for stort bildeStudiespesialiserende Gro Redner

Elektrofag - Klikk for stort bildeElektrofag Gro Redner

Studiespesialiserende - Klikk for stort bildeStudiespesialiserende Gro Redner

Flere arrangement i samarbeid med ungdomsskolene

I løpet av to kvelder har de blitt vist rundt på alle de ti avdelingene ved skolen. Dette er ett av flere årlige arrangement i samarbeidet mellom ungdomsskolene og Hadeland vgs. De andre arrangementene er kveldsskole, yrkesfagdag, utprøving, yrkesmesse og velkomstsamtale.

Godt grunnlag for hva de skal søke

Hensikten er å skape en god overgang fra ungdomsskolen til videregående skole. 10.

Biologi - Klikk for stort bildeBiologi Gro Redner

klassingene blir kjent med utdanningsprogrammene og fagene og får et godt grunnlag for hva de skal søke. Arrangementet forgår på kveldstid og elever og lærere ved Hadeland vgs presenterer hver enkelt avdeling. Man går i grupper og blir ledet av en ansatt ved skolen med flagg som viser vei på runden.

Arrangementet organiseres av UOY-rådgiverne Hege Brekke Kalvsjøhagen og Gro Redner

Se bilder fra alle avdelingene på vår åpne facebook-side.

Takk for fine dager.

Sist oppdatert 16.11.2018