Hver og en rydder etter seg

Elever som sitter ved bordet, har ansvar for at bordet ryddes.

Ryddeinstruks etter kl. 12.15 –  før 13.15:

Skolen er delt inn i ryddesoner, se oversikt som viser hvilke soner hvert utdanningsprogram/klasse har særlig ansvar for. Oversikten ligger også i Fronter – Elevrom – Infoskriv/skjema  Lærer som har klasse med ryddeansvar, sørger for at:

• Elevene har ryddet bord og gulvet rundt, og at stoler er hengt opp. Bord tørkes (bøtte og klut hentes i kantina).
  • To elever triller ryddetralla til kantina, tømmer tralla og kjører tralla tilbake til sone der den sto. Heiskort lånes og leveres i kantina.

Elevtjenesten har hovedansvar for å passe på at rydding skjer av gitt klasse til rett tidspunkt. Det betyr at Elevtjenesten kan hente en klasse som ikke har ryddet.

Ved skolestart fra uke 34 til og med uke 39, om behov også senere: Det går et signal på skolen som sier at nå skal ALLE påse at rydding skjer. Dette signalet går 11.30 og 12.10. Da har alle elever og ansatte som ikke har undervisning ansvar for at rydding skjer.

Sist oppdatert 15.08.2017