Helserådgiver

Helserådgiveren er en du kan snakke med om vanskelige ting. Helserådgiveren har taushetsplikt.

Helserådgiver Kari-Marthe Gamkinn har kontor i 2. etasje ved elevtjenesten, rom A213.

Mandag-fredag kl. 08.00 - 15.30.

Helserådgiveren kan hjelpe deg med

Helserådgiveren skal være en samtalepartner for deg når det gjelder ulike personlige forhold som for eksempel samliv, seksualitet, sorgreaksjoner, spiseforstyrrelser, mobbing, rusmidler og psykisk helse. Helserådgiveren kan også ta seg av akutt førstehjelp.

Regnbue over Hadeland videregående skole - Klikk for stort bildeRegnbue over Hadeland videregående skole Frank Kisen

Samarbeid

Helserådgiveren har et godt samarbeid med skolens pedagogiske personell og resten av elevtjenesten.

Helserådgiveren har kontakt med det øvrige helsetjenestetilbudet i kommunene, og skal sørge for at de som har problemer som krever en bestemt fagkompetanse henvises til rett sted.

Helserådgiveren er medisinfaglig underlagt kommunelegen.

Sist oppdatert 25.01.2017